«Αρωμα» γυναίκας σε ομαδική ληστεία οδηγού

«Αρωμα» γυναίκας σε ομαδική ληστεία οδηγού

Οι τσιγγάνοι ακινητοποίησαν τον άτυχο 40χρονο στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης και άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα, ζητώντας του χρήματα

«Αρωμα» γυναίκας σε ομαδική ληστεία οδηγού
Η ολιγόλεπτη στάση στην άκρη του δρόμου κοντά σε ένα σούπερ μάρκετ στο δρόμο Πύργου- Πάτρας στοίχισε ακριβά σε έναν 40χρονο οδηγό, που δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα επτά τσιγγάνων ληστών, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του! Μεταξύ των δραστών ήταν και μία 45χρονη γυναίκα που συνελήφθη.

Οι τσιγγάνοι ακινητοποίησαν τον άτυχο 40χρονο στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης και άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα, ζητώντας του χρήματα! Άρπαξαν από τις τσέπες του 80 ευρώ, τράβηξαν από το λαιμό του έναν χρυσό σταυρό και, αφού πήραν και το κινητό του, έσπευσαν να εξαφανιστούν τρέχοντας.

Κλείσιμο
Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου» όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφαλείας Πύργου έκαναν προσαγωγές υπόπτων, μεταξύ των οποίων ήταν και η 45χρονη που αναγνωρίστηκε από τον τραυματία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ηλείας κατηγορούμενη για ληστεία. Η έρευνα για την ταυτοποίηση των έξι ανδρών συνεργών της συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης