Έκλεβαν μοτοσικλέτες και τις έκαναν... βίδες!

Έκλεβαν μοτοσικλέτες και τις έκαναν... βίδες!

Ο 26χρονος και ο 16χρονος συνεργός του εντοπίστηκαν από περιπολία της Ο.Π.Κ.Ε. ενώ επέβαιναν σε μια μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί στις 7 Φεβρουαρίου

Έκλεβαν μοτοσικλέτες και τις έκαναν... βίδες!

Όταν δεν έκαναν τις βόλτες τους με τις μοτοσικλέτες που έκλεβαν από την πόλη της Κομοτηνής, τις έκαναν... βίδες με σκοπό να αξιοποιήσουν και να πουλήσουν τα εξαρτήματά τους ένας νεαρός σεσημασμένος για κλοπές και ένας ανήλικος που... «μαθήτευε» κοντά του!

Ο 26χρονος που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές και ο 16χρονος συνεργός του εντοπίστηκαν από περιπολία της Ο.Π.Κ.Ε. ενώ επέβαιναν σε μια μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί στις 7 Φεβρουαρίου και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου ομολόγησαν την κλοπή. Κατά την έρευνα στα σπίτια τους βρέθηκαν διάφορα εξαρτήματα μοτοσικλέτας που, όπως αποδείχθηκε, προέρχονταν από άλλη μηχανή την οποία είχαν κλέψει την περασμένη Πέμπτη.

Η μοτοσικλέτα βρέθηκε σχεδόν τελείως... «γυμνή» σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης όπου την είχαν εγκαταλείψει οι δράστες και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, όπως και τα εξαρτήματά της. Οι δυο νεαροί δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.  


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης