Αμαλιάδα: Πούλησε το αυτοκίνητό της σε… πορτοφολάδες!

Αμαλιάδα: Πούλησε το αυτοκίνητό της σε… πορτοφολάδες!

Μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση των δραστών βρέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν και στα σχετικά έγγραφα ως ιδιοκτήτρια φερόταν η γυναίκα, σε βάρος της οποίας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης ο ανακριτής

Αμαλιάδα: Πούλησε το αυτοκίνητό της σε… πορτοφολάδες!
Μπλεγμένη εξ αιτίας της αβλεψίας της βρέθηκε μια γυναίκα από την Αμαλιάδα που είχε παραλείψει να κάνει τη μεταβίβαση του αυτοκινήτου, το οποίο υποστηρίζει ότι είχε πουλήσει. Την περίμεναν μεγάλοι μπελάδες, όμως, καθώς το όχημα κατασχέθηκε στην κατοχή των… πορτοφολάδων που δρούσαν στην τοπική Δ.Ο.Υ.!

Ο 35χρονος Αλβανός και ο 34χρονος ομογενής συνεργός του είχαν συλληφθεί επ’ αυτοφώρω όταν «βούτηξαν» χρήματα από τις τσέπες ενός πολίτη στις 20 Ιανουαρίου. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας επιτηρούσαν διακριτικά το ισόγειο της Δ.Ο.Υ. Αμαλιάδας, μετά από πέντε καταγγελίες που είχαν δεχθεί τους τελευταίους τρεις μήνες για κλοπές πορτοφολιών με συνολική λεία 2.600 ευρώ. 

Μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση των δραστών βρέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν και στα σχετικά έγγραφα ως ιδιοκτήτρια φερόταν η γυναίκα, σε βάρος της οποίας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης ο ανακριτής. Μετά την απολογία της, στην οποία υποστήριξε ότι είχε πουλήσει το αυτοκίνητο, αφέθηκε ελεύθερη αλλά η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν συνδέεται με το «δίδυμο» των πορτοφολάδων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης