Φλώρινα: «Ξήλωσαν» τις μπαταρίες από ένα φορτηγάκι

Φλώρινα: «Ξήλωσαν» τις μπαταρίες από ένα φορτηγάκι

Δράστες της κλοπής ήταν ένας 21χρονος και ένας 26χρονος

Φλώρινα: «Ξήλωσαν» τις μπαταρίες από ένα φορτηγάκι
Μέσα σε λίγες ώρες εξιχνίασαν οι άνδρες της Ασφαλείας τη λεηλασία ενός οχήματος που έγινε στη Φλώρινα και συνέλαβαν τους δύο Έλληνες δράστες που είχαν «ξηλώσει» τις μπαταρίες του. Μάλιστα, ο ένας ήταν οπλισμένος με ένα ξύλινο ρόπαλο το οποίο  κατασχέθηκε.

Δράστες της κλοπής ήταν ένας 21χρονος και ένας 26χρονος, οι οποίοι διέρρηξαν το Ι.Χ. φορτηγάκι ενός 35χρονου που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του και άρπαξαν δύο  συσσωρευτές αξίας 530 ευρώ. Οι μπαταρίες βρέθηκαν στο σπίτι του 26χρονου μαζί με το κλομπ, όταν συνελήφθη μαζί με τον συνεργό του και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή, ενώ ο πρώτος κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή.

Κλείσιμο
*** Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της διάρρηξης που είχε γίνει σε ένα σπίτι στη βόρεια Κέρκυρα την 1η Οκτωβρίου, αλλά δεν εντοπίστηκε. Στη δικογραφία που σχημάτισαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Εσπερίων και την διαβίβασαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, αναφέρεται ένας 26χρονος τσιγγάνος ως αυτός που άρπαξε 1.110 ευρώ και ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης