Πρέβεζα: Διακινούσε χασίς έξω από σχολείο και έκλεβε μηχανάκια

Πρέβεζα: Διακινούσε χασίς έξω από σχολείο και έκλεβε μηχανάκια

Ο νεαρός Αλβανός είχε στην κατοχή του συσκευασίες με περίπου 180 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία σκόπευε να διαθέσει προς πώληση, ενώ κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε μια ταξιδιωτική βαλίτσα μέσα στην οποία έκρυβε ένα… μοτοποδήλατο

Πρέβεζα: Διακινούσε χασίς έξω από σχολείο και έκλεβε μηχανάκια
Πολυσχιδείς δραστηριότητες στην παρανομία είχε αναπτύξει ένας νεαρός αλλοδαπός που συνελήφθη στον Μύτικα από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, τη στιγμή που διακινούσε ναρκωτικά, πράγμα που έκανε και έξω από ένα λύκειο της Πρέβεζας όπως ανέφεραν οι πληροφορίες των αστυνομικών!

Ο νεαρός Αλβανός είχε στην κατοχή του συσκευασίες με περίπου 180 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία σκόπευε να διαθέσει προς πώληση, ενώ κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε μια ταξιδιωτική βαλίτσα μέσα στην οποία έκρυβε ένα… μοτοποδήλατο! 

Κλείσιμο
Ο αλλοδαπός δεν είχε χαρτιά που να αποδεικνύουν ότι ήταν δικό του και τώρα ερευνάται αν είναι ο δράστης μιας σειράς κλοπών μοτοποδηλάτων που έχουν καταγραφεί στην ευρύτερη περιοχή. Μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Μπροστά στα μάτια ανδρών της Ασφάλειας που τον παρακολουθούσαν διακριτικά, ένας 55χρονος πούλησε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,1 γραμμαρίων σε έναν 44χρονο στην Καρδίτσα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δυο! Στο σπίτι του διακινητή κατασχέθηκαν άλλες τέσσερις  συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 283,4 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή, αγορά και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης