Ηλεία: Οι κλέφτες πηδούσαν από το παράθυρο!

Ηλεία: Οι κλέφτες πηδούσαν από το παράθυρο!

Τα έχασαν και τράπηκαν σε φυγή πηδώντας από το παράθυρο του υπνοδωματίου, χωρίς να προλάβουν να κλέψουν κάτι αξίας

Ηλεία: Οι κλέφτες πηδούσαν από το παράθυρο!
Πανικό έπαθαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που είχαν τρυπώσει στο σπίτι μιας νεαρής γυναίκας στην Βάρδα Ηλείας, όταν τους έπιασε στα πράσα η μητέρα της! Παράτησαν ό,τι έκαναν και άρχισαν να… πηδούν από το παράθυρο για να το σκάσουν!

Η γυναίκα είχε παγιδέψει το σπίτι με σύστημα συναγερμού το οποίο «χτυπούσε» στο κινητό τηλέφωνο της 62χρονης μητέρας της. Έτσι, μόλις οι δράστες παραβίασαν την πόρτα της κουζίνας και μπήκαν μέσα, εκείνη ειδοποιήθηκε και έτρεξε να δει τι συνέβαινε. Μόλις την είδαν οι διαρρήκτες, τα έχασαν και τράπηκαν σε φυγή πηδώντας από το παράθυρο του υπνοδωματίου, χωρίς να προλάβουν να κλέψουν κάτι αξίας!

Κλείσιμο
*** Αντίθετα, οι άγνωστοι δράστες που εισέβαλαν στο σπίτι μιας άλλης γυναίκας στα Λεχαινά παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου, όχι μόνο κατάφεραν να βάλουν στην τσέπη 500 ευρώ και να αρπάξουν μια τηλεόραση, αλλά τα έκαναν και «γης Μαδιάμ»! Όπως κατήγγειλε στην Ασφάλεια ένας 53χρονος συγγενής της ιδιοκτήτριας, οι φθορές που προκάλεσαν ξεπερνούν σε ύψος τα 2.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης