Ημαθία: Πωλούσαν λαθραία τσιγάρα στη λαϊκή και σε περίπτερο

Ημαθία: Πωλούσαν λαθραία τσιγάρα στη λαϊκή και σε περίπτερο

Αρχικά συνελήφθη στην Αλεξάνδρεια ο 46χρονος άνδρας μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του και έφερε στο φως 655 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Ημαθία: Πωλούσαν λαθραία τσιγάρα στη λαϊκή και σε περίπτερο
Εκατοντάδες πακέτα τσιγάρων χωρίς τις νόμιμες ενδείξεις του φόρου κατανάλωσης διακινούσε ένα ζευγάρι στις λαϊκές αγορές της Ημαθίας, ενώ άλλη μια γυναίκα τα πωλούσε στο περίπτερό της. Το παράνομο εμπόριο εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν και τους τρεις.

Αρχικά συνελήφθη στην Αλεξάνδρεια ο 46χρονος άνδρας μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του και έφερε στο φως 655 πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Όπως αποκαλύφθηκε, θα τα έδινε στην 42χρονη συνεργό του για να τα πουλήσει, αλλά η ίδια δεν βρέθηκε για να συλληφθεί και αναζητείται. Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με κατηγορίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία, ενώ τα λαθραία τσιγάρα εστάλησαν στο τοπικό Τελωνείο για τον καταλογισμό δασμών και φόρων.

Αλλά και στη Βέροια, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο περίπτερό της μια 41χρονη, καθώς διέθετε προς πώληση λαθραία τσιγάρα. Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 180 πακέτα που εστάλησαν στο Τελωνείο και η δράστιδα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. 

Μια συσκευασία καπνού βάρους δυο κιλών και 550 γραμμαρίων η οποία δεν έφερε την ειδική ταινία φορολόγησης, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην κατοικία ενός 44χρονου Αλβανού σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας όπου έκαναν έρευνα και τον συνέλαβαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για λαθρεμπορία. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης