Αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρωμα στην Καβάλα

Αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρωμα στην Καβάλα

36χρονος απείλησε αρχικά με μαχαίρι έναν 39χρονο, ενώ στη συνέχεια όρμησε κατά πάνω του και τον χτύπησε με αυτό στο κεφάλι και το χέρι προκαλώντας του ελαφρά τραύματα

Αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρωμα στην Καβάλα
Αιματηρή, αλλά ευτυχώς όχι μοιραία, κατάληξη είχε το επεισόδιο που ξέσπασε μεταξύ δυο Ελλήνων οι οποίοι διαπληκτίστηκαν για προσωπικές διαφορές στην Καβάλα, όταν ο ένας έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε στον άλλον τραυματίζοντάς τον.

Ο καυγάς που μετατράπηκε σε συμπλοκή, έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και κατά τη διάρκειά του ένας 36χρονος απείλησε αρχικά με μαχαίρι έναν 39χρονο. Στη συνέχεια, όμως, όρμησε κατά πάνω του και τον χτύπησε με αυτό στο κεφάλι και το χέρι προκαλώντας του ελαφρά τραύματα.

Κλείσιμο
Αμέσως μετά, ο δράστης τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση και δεν βρέθηκε, παρά τις έρευνες των αστυνομικών που σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και την υπέβαλαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης