Χανιά: Έκλεψαν καύσιμα και... γραφεία από τον δήμο Αποκορώνου!

Χανιά: Έκλεψαν καύσιμα και... γραφεία από τον δήμο Αποκορώνου!

Οι άγνωστοι εισβολείς που το «επισκέφθηκαν» σε χρόνο ο οποίος δεν έχει προσδιοριστεί, είχαν αρπάξει τα γραφεία από όλους τους χώρους και είχαν εξαφανιστεί χωρίς κάποιος να τους πάρει είδηση

Χανιά: Έκλεψαν καύσιμα και... γραφεία από τον δήμο Αποκορώνου!
Για τα καλά στο στόχαστρο κακοποιών έχουν μπει τα κτίρια και οι εγκαταστάσεις του δήμου Αποκορώνου στα Χανιά. Οι δράστες δεν κάνουν... διακρίσεις σε αυτά που κλέβουν αφού, εκτός από τα καύσιμα που άντλησαν, «σήκωσαν» ακόμη και τα... έπιπλα ενός κτιρίου στις Καλύβες !

Οι υπεύθυνοι του δήμου έτριβαν τα μάτια τους όταν μπήκαν στο κτίριο του Δημαρχείου του πρώην δήμου Αρμένων που εντάχθηκε στον νέο δήμο Αποκορώνου με το πρόγραμμα Καλλικράτης και το βρήκαν... άδειο! Οι άγνωστοι εισβολείς που το «επισκέφθηκαν» σε χρόνο ο οποίος δεν έχει προσδιοριστεί, είχαν αρπάξει τα γραφεία από όλους τους χώρους και είχαν εξαφανιστεί χωρίς κάποιος να τους πάρει είδηση!

Κλείσιμο
Ανάλογο πονοκέφαλο προκαλεί στην ηγεσία του δήμου και η λεηλασία των καυσίμων από δημοτικά οχήματα. Οι άγνωστοι δράστες τρύπωσαν στο δημοτικό χώρο στάθμευσης στις Βρύσσες και «ρούφηξαν» από όλα τα οχήματα το πετρέλαιο κίνησης, αφήνοντας τα ντεπόζιτα «στεγνά»!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης