Διακινούσε ναρκωτικά για κάθε γούστο στη Σαντορίνη

Διακινούσε ναρκωτικά για κάθε γούστο στη Σαντορίνη

Τόσο πάνω του όσο και στο σπίτι του, βρέθηκαν συνολικά 13 συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 16 γραμμαρίων έτοιμες προς πώληση, 11,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 29 ναρκωτικά χάπια κ.ά.

Διακινούσε ναρκωτικά για κάθε γούστο στη Σαντορίνη
«Πελατεία» με… πλατιά ενδιαφέροντα είχε ένας 32χρονος διακινητής ναρκωτικών που συνελήφθη στη Σαντορίνη την παραμονή των Χριστουγέννων, λίγο πριν σπρώξει ποσότητες από «σκληρά» και «μαλακά» ναρκωτικά στους χρήστες του νησιού.

Ο δράστης εντοπίστηκε μετά από πληροφορίες και, τόσο πάνω του όσο και στο σπίτι του, βρέθηκαν συνολικά 13 συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 16 γραμμαρίων έτοιμες προς πώληση, 11,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 29 ναρκωτικά χάπια, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και διάφορα σύνεργα για την επεξεργασία και την συσκευασία της ηρωίνης. 

Ο 32χρονος, που ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για άλλη υπόθεση ναρκωτικών, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος.

*** Με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 24 γραμμαρίων συνελήφθη στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 40χρονος Έλληνας, ο οποίος οδηγήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης