Ληστεία και κλοπή με θύματα ηλικιωμένες στην Εύβοια

Ληστεία και κλοπή με θύματα ηλικιωμένες στην Εύβοια

Οι αναζητήσεις των αστυνομικών για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή

Ληστεία και κλοπή με θύματα ηλικιωμένες στην Εύβοια
Στιγμές τρόμου έζησαν δυο ηλικιωμένες γυναίκες μέσα στα σπίτια σε διαφορετικές περιοχές της Εύβοιας, όταν βρέθηκαν αντιμέτωπες με κακοποιούς που είχαν εισβάλει για να κλέψουν. Στη μια περίπτωση, μάλιστα, ακινητοποίησαν το θύμα τους με την απειλή βίας για να αρπάξουν ένα πενιχρό χρηματικό ποσό!

Η ληστεία έγινε τη νύχτα της Κυριακής στην περιοχή των Ψαχνών, όπου οι δύο δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού μιας 84χρονης και την ακινητοποίησαν απειλώντας ότι θα την σκότωναν αν δεν τους έδινε ό,τι πολύτιμο είχε. Όμως, δεν βρήκαν περισσότερα από 20 ευρώ και μερικά κοσμήματα, τα οποία άρπαξαν και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αναζητήσεις των αστυνομικών για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή.

Κλείσιμο
*** Λίγες ώρες νωρίτερα, ένας 23χρονος τρύπωσε κρυφά στο σπίτι μιας 75χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα, η οποία έβαλε τις φωνές μόλις τον είδε και τράπηκε σε φυγή. Πρόλαβε, όμως, να αρπάξει το πορτοφόλι της το οποίο περιείχε ένα μικρό χρηματικό ποσό. Η ηλικιωμένη ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή συνέλαβαν τον δράστη. Το πορτοφόλι αποδόθηκε στην 75χρονη και ο νεαρός κακοποιός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης