Καθάριζε ένα μπαούλο και βρήκε χειροβομβίδα!

Καθάριζε ένα μπαούλο και βρήκε χειροβομβίδα!

Στην αποθήκη έφτασε πυροτεχνουργός, ο οποίος εξουδετέρωσε με ελεγχόμενη έκρηξη τη χειροβομβίδα αφού την μετέφερε σε ασφαλές σημείο

Καθάριζε ένα μπαούλο και βρήκε χειροβομβίδα!
«Πάγωσε» ένας 42χρονος που κλήθηκε από μια γυναίκα να καθαρίσει την αποθήκη της  στην περιοχή του Νεοχωρίου στην Ζαχάρω Ηλείας όταν, βγάζοντας διάφορα παλιά αντικείμενα από ένα μπαούλο, αντίκρισε ξαφνικά μια... χειροβομβίδα και σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων!

Τρομοκρατημένος είπε στην ιδιοκτήτρια της αποθήκης τι είχε βρει και ειδοποίησαν μαζί την Αστυνομία, άνδρες της οποίας απέκλεισαν το χώρο για λόγους ασφαλείας και ενημέρωσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες του Στρατού. Στην αποθήκη έφτασε πυροτεχνουργός, ο οποίος εξουδετέρωσε με ελεγχόμενη έκρηξη τη χειροβομβίδα αφού την μετέφερε σε ασφαλές σημείο, ενώ παρέλαβε και τις πέντε σφαίρες που θα καταστραφούν σε ειδικό στρατιωτικό κλίβανο.

Κλείσιμο
Το πολεμικό υλικό βρισκόταν σε ένα χάρτινο κιβώτιο το οποίο ήταν μέσα στο μπαούλο που, όπως εξακρίβωσαν ύστερα από έρευνα οι αστυνομικοί, ανήκε σε έναν πρώην συνάδελφό τους ο οποίος υπηρετούσε στην περιοχή της Ζαχάρως και δεν βρίσκεται πια στην ζωή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης