Χασισοφυτεία με... ευρωπαϊκό «άρωμα» στο Ρέθυμνο

Χασισοφυτεία με... ευρωπαϊκό «άρωμα» στο Ρέθυμνο

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, βρήκαν τις γλάστρες μέσα στις οποίες καλλιεργούνταν 47 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία είχαν φτάσει σε ύψος δυο μέτρων

Χασισοφυτεία με... ευρωπαϊκό «άρωμα» στο Ρέθυμνο
Με ευρωπαϊκή τεχνογνωσία είχε στήσει μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία με δεκάδες δενδρύλλια σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αυλή του σπιτιού του, ένα ζευγάρι από τη γηραιά Αλβιώνα που έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο Ρέθυμνο.

Οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. και της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, βρήκαν τις γλάστρες μέσα στις οποίες καλλιεργούνταν 47 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία είχαν φτάσει σε ύψος δυο μέτρων. Στο εσωτερικό του σπιτιού βρέθηκαν 200 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 19 δοχεία με υπολείμματα χασίς.

Κλείσιμο
Όλα έδειχναν ότι ο 53χρονος Ιρλανδός και η 61χρονη Βρετανίδα σύντροφός του διακινούσαν τις ποσότητες που παρήγαγαν κι έτσι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, που τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ένα δενδρύλλιο κάνναβης καλλιεργούσε στην αποθήκη του σπιτιού του στη Μεσσήνη ένας 48χρονος, που είχε κρύψει ακόμη στον ίδιο χώρο 26,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών  τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης