Δράμα: Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών μετά από 5 χρόνια

Δράμα: Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών μετά από 5 χρόνια

Από τις έρευνες ταυτοποιήθηκε ως δράστης 39χρονος Ρουμάνος, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης

Δράμα: Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών μετά από 5 χρόνια
Πέρασαν πάνω από πέντε χρόνια ώσπου να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δράμας ότι ο παρ' ολίγον δολοφόνος συναδέλφων τους που είχε διαφύγει από συμπλοκή παίρνοντας ομήρους δυο ανθρώπους, βρίσκεται ήδη στη... φυλακή! Ο 39χρονος Ρουμάνος είχε συλληφθεί για άλλη απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλα αδικήματα.

Το περιστατικό είχε συμβεί στις 4 Ιουλίου του 2009, όταν ο ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος στη Δράμα αντιλήφθηκε τον αλλοδαπό που επιχειρούσε να διαρρήξει την πόρτα του και εκείνος τράπηκε σε φυγή. Οι άνδρες της Ασφάλειας τον εντόπισαν και τον καταδίωξαν, αλλά ο 34χρονος -τότε- δράστης πυροβόλησε μία φορά εναντίον τους χωρίς να τους πετύχει. Αμέσως μετά, με την απειλή του πιστολιού του κράτησε ομήρους δύο Έλληνες και τους υποχρέωσε να τον μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους σε άλλο σημείο της πόλης, όπου τους απελευθέρωσε και εξαφανίστηκε.

Κλείσιμο
Από τις έρευνες, που δεν σταμάτησαν ποτέ, ταυτοποιήθηκε ο αλλοδαπός κακοποιός που  είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης με καταδίκη για κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αρπαγής, διακεκριμένων κλοπών και παραβάσεων του νόμου περί όπλων. Τις ίδιες κατηγορίες, μαζί με την απόπειρα διάρρηξης, περιέχει και η νέα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 39χρονου και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα πρωτοδικών Δράμας. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης