Λογιστής-«μαϊμού» εξαπάτησε ηλικιωμένο στην Κομοτηνή

Λογιστής-«μαϊμού» εξαπάτησε ηλικιωμένο στην Κομοτηνή

Ο άγνωστος μέχρι στιγμής απατεώνας πήγε μέρα- μεσημέρι στο σπίτι του και του είπε ότι ο γιος του είχε οφειλές προς την εφορία από τις οποίες κινδύνευε δήθεν με κατασχέσεις ή ακόμη και φυλάκιση

Λογιστής-«μαϊμού» εξαπάτησε ηλικιωμένο στην Κομοτηνή
Άλλος ένας υπερήλικας έπεσε θύμα απατεώνα που προσποιήθηκε τον φοροτεχνικό του παιδιού του και τον έπεισε να του παραδώσει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό. Μάλιστα, ο δράστης συνόδευσε το θύμα σε τραπεζικό υποκατάστημα της Κομοτηνής για να κάνει ανάληψη!

Ο άγνωστος μέχρι στιγμής απατεώνας πήγε μέρα- μεσημέρι στο σπίτι του 87χρονου την περασμένη Τετάρτη και του είπε ότι ο γιος του είχε οφειλές προς την εφορία από τις οποίες κινδύνευε δήθεν με κατασχέσεις ή ακόμη και φυλάκιση! Ο ηλικιωμένος τρόμαξε και φοβούμενος για την τύχη του παιδιού του, δεν σκέφτηκε καν να του τηλεφωνήσει για να διαπιστώσει αν ο άγνωστος «λογιστής» έλεγε αλήθεια.

Όμως, δεν είχε χρήματα στο σπίτι και, όταν ο δράστης προθυμοποιήθηκε να τον μεταφέρει στην τράπεζα, δεν έφερε αντίρρηση. Ο 87χρονος έκανε ανάληψη 1.000 ευρώ που ο απατεώνας του είχε πει ότι απαιτούνταν για την κάλυψη της οφειλής και, μόλις του τα παρέδωσε, εκείνος έγινε... καπνός! Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του αγνώστου βρίσκονται σε εξέλιξη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης