Διάρρηξη στο σπίτι του στο Αιτωλικό κατήγγειλε ο ίδιος ο νέος δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, χτες το βράδυ γύρω στις 11.30, επιστρέφοντας από την Αθήνα όπου βρισκόταν για δουλειές!
Με την επιστροφή του εντόπισε να λείπουν χρυσαφικά οπότε άμεσα προέβη σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα.
Η αστυνομία με τη σειρά της κινήθηκε πολύ γρήγορα και συνέλαβε, σήμερα το πρωί, 30χρονο από το Αιτωλικό που ομολόγησε ότι χτες το απόγευμα μπήκε στο σπίτι του κ. Καραπάνου από ανασφάλιστη πόρτα και άρπαξε τα χρυσαφικά. Η λεία ήταν μόνο χρυσαφικά της συζύγου του κ. Καραπάνου που εντοπίστηκαν από την αστυνομία και αποδόθηκαν στους παθόντες.
Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος πήρε έτσι και μια πρώτη γεύση από τα θέματα που θα προκαλούν γκρίνια στη διάρκεια της θητείας του παρότι ο ίδιος λίγα πράγματα θα μπορεί να κάνει, πέρα από το να βοηθά την αστυνομία.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.