Βέροια: Τον συνέλαβαν με σχεδόν ένα κιλό χασίς

Βέροια: Τον συνέλαβαν με σχεδόν ένα κιλό χασίς

Ο 59χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Η Ευρώπη στους δρόμους
Βέροια: Τον συνέλαβαν με σχεδόν ένα κιλό χασίς
Έτοιμος να σπρώξει κάτι λιγότερο από ένα κιλό χασίς σε χρήστες ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας ήταν ένας 59χρονος διακινητής που συνελήφθη μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Ασφάλειας από τα τμήματα της Βέροιας και της Αλεξάνδρειας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνες, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο συσκευασίες και ένα μικρό δέμα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 839,3 γραμμαρίων που είχε επιμελώς κρυμμένες ο δράστης, μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο 59χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας ο οποίος του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 

Κλείσιμο
*** Με τις ίδιες κατηγορίες παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου ένας 32χρονος που συνελήφθη στην Ιεράπετρα, όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφαλείας Αγίου Νικολάου έκαναν έρευνα στο σπίτι του και ανακάλυψαν 35 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και 520 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση των ναρκωτικών. 

*** Ένα χασισόδεντρο ύψους 0,50 εκατοστών και μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης κατέσχεσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός  32χρονου στη Δράμα. Ο καλλιεργητής συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης