Χανιά: Ο 20χρονος τερματοφύλακας δεν πέθανε από λεπτοσπείρωση

Χανιά: Ο 20χρονος τερματοφύλακας δεν πέθανε από λεπτοσπείρωση

Εργαστηριακές εξετάσεις που εστάλησαν από την Αθήνα επιβεβαιώνουν αντίστοιχες που έγιναν στο Ίδρυμα και πλέον χωρίς καμία αμφιβολία, αποκλείεται η λεπτοσπείρωση ως αιτία θανάτου του άτυχου νεαρού

Χανιά: Ο 20χρονος τερματοφύλακας δεν πέθανε από λεπτοσπείρωση
Ανατροπή ως προς την αιτία θανάτου του 20χρονου Μιχάλη Φουντουλάκη, ο οποίος εξέπνευσε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων στις 30 Μαϊου μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία και με συμπτώματα λεπτοσπείρωσης, φέρνουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που είχαν σταλεί στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πρώτα η neatv.gr και που επιβεβαιώνει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων κ. Δουλγεράκης, εργαστηριακές εξετάσεις που εστάλησαν από την Αθήνα πριν από δύο ημέρες, επιβεβαιώνουν αντίστοιχες που έγιναν στο Ίδρυμα και πλέον χωρίς καμία αμφιβολία, αποκλείεται η λεπτοσπείρωση ως αιτία θανάτου του άτυχου νεαρού.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί ερωτηματικά για τους λόγους τους οποίους ο 20χρονος αθλητής και τερματοφύλακας του Δ.Α.Α.Ο.Χ. έχασε τη ζωή του αιφνιδιαστικά, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Πηγή: flashnews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης