Ομαδικός γάμος 90 ζευγαριών την Παρασκευή στη Λάρνακα

Ομαδικός γάμος 90 ζευγαριών την Παρασκευή στη Λάρνακα

Είναι η τέταρτη χρονιά κατά την οποία επιλέγεται η Λάρνακα ως ο προορισμός για την τέλεση αυτής της σημαντικής διοργάνωσης

Ομαδικός γάμος 90 ζευγαριών την Παρασκευή στη Λάρνακα
Ενενήντα πολιτικοί γάμοι θα τελεστούν την ερχόμενη Παρασκευή το απόγευμα στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Λάρνακας.

Η μαζική τέλεση των γάμων πραγματοποιείται από το Δήμο Λάρνακας σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας και τον Οργανωτή Ταξιδίων Natan Uretsky που εδρεύει στο Ισραήλ. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου «είναι η τέταρτη συνεχής χρονιά κατά την οποία επιλέγεται η Λάρνακα ως ο προορισμός για την τέλεση αυτής της σημαντικής διοργάνωσης. Αυτή τη χρονιά, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εντός του Μεσαιωνικού Κάστρου της Λάρνακας και αυτό αναμένεται να βοηθήσει στην προβολή του σημαντικού αυτού μνημείου της πόλης, προωθώντας τη Λάρνακα ως ένα παραθαλάσσιο προορισμό με αξιόλογα μνημεία και πλούσια ιστορία».

Οι μελλόνυμφοι ως επί το πλείστον Ισραηλινοί και Ρώσοι, θα καταφθάσουν με πλοίο στο λιμάνι Λάρνακας από τη Χάιφα όπου θα τους υποδεχθούν με παραδοσιακό τρόπο κορίτσια τα οποία θα τους παραδώσουν τις γαμήλιες ανθοδέσμες τους. Στη συνέχεια ζευγάρια και καλεσμένοι θα μεταφερθούν στο Μεσαιωνικό Κάστρο όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή με την λήξη της οποίας θα δοθούν στους νεόνυμφους  αναμνηστικά δώρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης