Διαρρήκτες χτύπησαν αναψυκτήριο και σύλλογο αιμοδοτών!

Διαρρήκτες χτύπησαν αναψυκτήριο και σύλλογο αιμοδοτών!

Το εκτός λειτουργίας δημοτικό αναψυκτήριο στον Πολυπλάτανο Νάουσας έβαλαν στο μάτι δυο «κυνηγοί» χαλκού από τα Σκόπια και ρήμαξαν τους προβολείς, το ηλεκτρολογικό υλικό και τα καλώδια, αλλά δεν πρόλαβαν να διαφύγουν καθώς εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Διαρρήκτες χτύπησαν αναψυκτήριο και σύλλογο αιμοδοτών!
Οι δράστες -πατέρας και γιος ηλικίας 27 και 51 χρόνων- μετέφεραν τα κλεμμένα υλικά με το αυτοκίνητό τους το οποίο κατασχέθηκε με τα εργαλεία που χρησιμοποίησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. Τα κλεμμένα αντικείμενα αποδόθηκαν σε υπάλληλο του Δήμου Νάουσας. Η Ασφάλεια ανέλαβε την έρευνα για να εξακριβώσει αν οι δυο αλλοδαποί έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

*** Στόχος αγνώστων εισβολέων έγιναν τα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών “Η Αγάπη” στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Οι δράστες τρύπωσαν στο εσωτερικό από το παράθυρο της τουαλέτας και άρπαξαν μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και την ψηφιακή κάμερα που χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες των εκδηλώσεων του συλλόγου, μερικά χρήματα και ένα μετάλλιο του υπουργείου Υγείας πουπροοριζόταν να απονεμηθεί στο Δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης