Αδέλφια χασισοκαλλιεργητές συνελήφθησαν στην Αχαΐα

Αδέλφια χασισοκαλλιεργητές συνελήφθησαν στην Αχαΐα

Σε οικογενειακή «επιχείρηση» είχαν αναγάγει την χασισοκαλλιέργεια δυο αδέλφια από το Θεριανό Αχαΐας, που διατηρούσαν ο καθένας τη δική του φυτεία ενώ διακινούσαν και ναρκωτικά χάπια! Η Δίωξη Ναρκωτικών Πατρών έβαλε τέλος στην παράνομη δραστηριότητά τους, όταν συνέλαβε τον έναν από αυτούς στο Ρίο.

Αδέλφια χασισοκαλλιεργητές συνελήφθησαν στην Αχαΐα
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 43χρονο και του έκαναν σωματική έρευνα, από την οποία βρήκαν στη κατοχή του εννέα φαρμακευτικά δισκία διαφόρων τύπων χωρίς να διαθέτει την απαραίτητη συνταγή γιατρού. Έτσι, τον συνέλαβαν και έκαναν έρευνα στο σπίτι του, όπου ανακάλυψαν μια φυτεία από 27 δενδρύλλια κάνναβης, μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5,6 γραμμαρίων, ένα πλαστικό αυγό που περιείχε τρία ναρκωτικά χάπια και τμήματα από άλλα δυο τυλιγμένα σε χαρτοπετσέτα, τρεις σακούλες με αφορολόγητο καπνό βάρους 512 γραμμαρίων και ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα με 13 φυσίγγια.

Όταν οι άνδρες της Δίωξης έφτασαν στο σπίτι του 41χρονου αδελφού του στο Θεριανό για να κάνουν έρευνα, είδαν την 33χρονη σύζυγό του να πετά από το μπαλκόνι σε διπλανό χωράφι... γλάστρες με 14 χασισόδεντρα τα οποία καλλιεργούσαν και της φόρεσαν χειροπέδες! Εκτός από τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν δυο συσκευασίες με δέκα γραμμάρια κάνναβης και άλλα 50 ναρκωτικά χάπια. Τα δυο αδέλφια και η σύζυγος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με κατηγορίες κατά περίσταση για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης