Ανήλικος δραπέτης έκλεβε μοτοσικλέτες

Ανήλικος δραπέτης έκλεβε μοτοσικλέτες

Μαζί με συνεργούς ο ανήλικος έβρισκε παρκαρισμένες μηχανές και τις έκλεβε

Ανήλικος δραπέτης έκλεβε μοτοσικλέτες
Το έσκασε την περασμένη Πέμπτη από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου και βρέθηκε στα Φάρσαλα, ένας 16χρονος που μαζί με άλλους δυο ανήλικους συνεργούς του έκλεψαν δύο μοτοσικλέτες από υπαίθριους χώρους στάθμευσης.

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, ο μικρός δραπέτης εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων όπου συνελήφθη με τη μία από τις δύο κλεμμένες μοτοσικλέτες η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που διέταξε να επιστρέψει στο Ι.Α.Α.Α.Σ.Ε.. Οι άλλοι δυο δράστες ηλικίας 17 και 16 χρόνων, που έχουν μαζί τους τη δεύτερη μηχανή, αναζητούνται.

Μόλις είδε τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάλαβε ότι δεν θα μπορούσε να τους ξεφύγει με το ποδήλατο που είχε κλέψει στις αρχές Απριλίου από το σπίτι ενός 61χρονου στη Λάρισα.

Έτσι, ο 31χρονος Πακιστανός δράστης το παράτησε και τράπηκε σε φυγή πεζός, αλλά συνελήφθη μετά από ολιγόλεπτη καταδίωξη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για απείθεια και κλοπή. Το κλεμμένο ποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης