Την φιλοξενούσαν και τους έκλεψε τα κοσμήματα!

Την φιλοξενούσαν και τους έκλεψε τα κοσμήματα!

Συνελήφθη μια 22χρονη γυναίκα, η οποία παραδέχτηκε την πράξη της και ότι πούλησε τα κοσμήματα αξίας 3.500 ευρώ σε υπάλληλο ενεχυροδανειστηρίου

Την φιλοξενούσαν και τους έκλεψε τα κοσμήματα!
Στα παλιά της τα παπούτσια έγραψε τους κανόνες της φιλοξενίας μια νεαρή γυναίκα που πέρασε τις τελευταίες ημέρες σε ένα σπίτι στις Σέρρες. Φεύγοντας, έκλεψε τα αξίας 3.500 ευρώ κοσμήματα του ιδιοκτήτη και τα πούλησε.

Όταν αντιλήφθηκε την κλοπή ο κάτοχος του σπιτιού, την κατήγγειλε στην Ασφάλεια αναφέροντας ως πιθανότερη ύποπτη την 22χρονη Ελληνίδα και οι αστυνομικοί δεν άργησαν να την εντοπίσουν και να την ανακρίνουν.

Η νεαρή παραδέχθηκε ότι εκείνη είχε κλέψει τα κοσμήματα και τα είχε πουλήσει στον 19χρονο υπάλληλο ενός ενεχυροδανειστηρίου.

Ο νεαρός ομολόγησε την παράνομη αγορά και σε βάρος του, όπως και του 58χρονου ιδιοκτήτη, σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, μαζί με τη δικογραφία για κλοπή σε βάρος της νεαρής «μακρυχέρας» που δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης