Η ρεζέρβα έκρυβε πάνω από τέσσερα κιλά χασίς

Η ρεζέρβα έκρυβε πάνω από τέσσερα κιλά χασίς

Η «επαγγελματική» κρύπτη που είχαν φτιάξει στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου τους για να περάσουν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών από τα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ., μπορεί να μην εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.. Δεν ξέφυγε, όμως, από τα αλάνθαστα ρουθούνια του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου- ανιχνευτή!

Η ρεζέρβα έκρυβε πάνω από τέσσερα κιλά χασίς
Όταν το τετράποδο αντέδρασε θετικά, οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το όχημα που είχαν σταματήσει για έλεγχο στην Περιφερειακή οδό Ιωαννίνων και δεν άργησαν να βρουν κρυμμένα μέσα στη ρεζέρβα τα τέσσερα κιλά και 200 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι δυο διακινητές, ένας 24χρονος Αλβανός και ένας 21χρονος Έλληνας που είχαν πάνω τους τρία κινητά και 285 ευρώ, συνελήφθησαν και στο αυτοκίνητο που κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, βρέθηκαν και δυο κινητήρες!

 Ο ένας προερχόταν από μοτοσικλέτα και ο άλλος από γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος και ερευνάται αν προέρχονται από κλοπές. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Κλείσιμο
Σε δυο κρύπτες μέσα στο αυτοκίνητό του έκρυβε μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 16 γραμμαρίων και άλλη μία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους έξι γραμμαρίων, ένας 52χρονος που ακινητοποιήθηκε στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Μουσθένης στην Καβάλα από αστυνομικούς του Τμήματος Χρυσούπολης και της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ναρκωτικά. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και ο οδηγός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

 Ένα δέμα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 260 γραμμαρίων είχε κρύψει μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, ένας 22χρονος που έπεσε σε μπλόκο ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. στο Αιγίνιο Πιερίας. Πάνω του κατασχέθηκαν ακόμη 39 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και δυο τσιγαριλίκια και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

 Μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 74,9 γραμμάριων και μία ζυγαριά ακριβείας κατέσχεσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών στο σπίτι ενός 43χρονου στην Πάτρα, μετά από έρευνα που έκαναν. Ο κάτοχός τους οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. 

 Στην Ερέτρια, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. μία 35χρονη Ελληνίδα, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή της βρέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 21,6 γραμμαρίων. Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης