Βρήκαν τον ένα ληστή και αναζητούν άλλους δυο

Βρήκαν τον ένα ληστή και αναζητούν άλλους δυο

Εδώ και πέντε μήνες αναζητούσαν οι άνδρες της Ασφάλειας Πρέβεζας τα ίχνη των δραστών της ληστείας που έγινε στην κοινότητα Βρυσούλα της Πρέβεζας, όταν μια 64χρονη γυναίκα βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τρεις κακοποιούς που ο ένας κρατούσε όπλο κι ο άλλος… δρεπάνι με το οποίο απειλούσε να της κόψει το κεφάλι!

Βρήκαν τον ένα ληστή και αναζητούν άλλους δυο
Ως ένας από τους ληστές ταυτοποιήθηκε ένας 35χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη στον Ωρωπό της Πρέβεζας βάσει εντάλματος που εξέδωσε ο ανακριτής. Ήταν αυτός που φρουρούσε με την απειλή του δρεπανιού και πυροβόλου όπλου τη γυναίκα στις 16 Νοεμβρίου 2013, όσο οι συνεργοί του έκαναν άνω- κάτω το σπίτι ψάχνοντας για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. 

Οι τρεις ληστές είχαν αρπάξει όσα χρήματα φύλαγε η 64χρονη, μαζί με τα χρυσά κοσμήματά της και χρυσές λίρες άγνωστης αξίας, το κινητό της τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Ο 35χρονος κακοποιός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας με τις κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργία, της οπλοχρησίας και της παράνομης εισόδου στη χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης