Κως: Ετοιμαζόταν για την Ανάσταση με... εκρηκτικά

Κως: Ετοιμαζόταν για την Ανάσταση με... εκρηκτικά

Κατασχέθηκαν «σκορδάκια» στη Βοιωτία - Χιλιάδες κροτίδες στην Αχαϊα - Γυναίκα πωλούσε κροτίδες στην Πέλλα

Κως: Ετοιμαζόταν για την Ανάσταση με... εκρηκτικά
Θορυβώδη... Ανάσταση ετοιμαζόταν να κάνει ένας 33χρονος κάτοικος της Κω και είχε φροντίσει να εφοδιαστεί με εκρηκτική ύλη, αδιαφορώντας αν τα αυτοσχέδια βεγγαλικά που θα κατασκεύαζε θα αποτελούσαν πηγή κινδύνου για τη σωματική ακεραιότητα άλλων αλλά και του ίδιου!

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Ασφαλείας έβαλαν τέλος νωρίς- νωρίς στα σχέδιά του, όταν τον εντόπισαν την ώρα που πήγαινε στο σπίτι του στην περιοχή Πυλί και τον σταμάτησαν για έλεγχο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι στο αυτοσχέδιο δέμα που είχε μαζί του, υπήρχαν 174 γραμμάρια άκαπνης πυρίτιδας η οποία κατασχέθηκε. Ο 33χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κω για παράνομη κατοχή εκρηκτικών.

Κλείσιμο
Κατασχέθηκαν «σκορδάκια» στη Βοιωτία
Χιλιάδες παιδικά αθύρματα κατάσχεσαν οι άνδρες της Ασφαλείας Θηβών κατά τη διάρκεια των ερευνών που έκαναν σε δυο περίπτερα στα Βάγια Βοιωτίας. Στο περίπτερο ενός 43χρονου βρέθηκαν 2.350 «σκορδάκια» τα οποία κατείχε χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή, ενώ σε αυτό ενός 46χρονου στην ίδια περιοχή κατασχέθηκαν άλλα 2.050 παιδικά αθύρματα που προόριζε για πώληση. Και οι δυο έμποροι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών.

Χιλιάδες κροτίδες στην Αχαϊα
Άλλο ένα περίπτερο στο Διακοφτό Αχαΐας βρέθηκε γεμάτο χιλιάδες κροτίδες, στο πλαίσιο των ελέγχων που κάνει η Ασφάλεια Αιγίου. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά 43 κουτιά με 2.550 κροτίδες και συνέλαβαν τον 30χρονο υπεύθυνο, ενώ αναζητούν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Πέλλα: Γυναίκα πωλούσε κροτίδες
Σε ένα ακόμη περίπτερο που εκμεταλλεύεται μία 52χρονη σε χωριό της Πέλλας, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κατέσχεσαν έξι κουτιά με 335 κροτίδες και συνέλαβαν τη γυναίκα που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης