Δύο νεαροί διακινούσαν κοκαΐνη και χασίς στη Μακεδονία

Δύο νεαροί διακινούσαν κοκαΐνη και χασίς στη Μακεδονία

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι με πέντε φυσίγγια στη γεμιστήρα, ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν δυο κιλά και 113,54 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και κοκαΐνη βάρους 28,72 γραμμαρίων μαζί με επτά κινητά και δύο ζυγαριές ακριβείας

Δύο νεαροί διακινούσαν κοκαΐνη και χασίς στη Μακεδονία
Από την Κρυσταλλοπηγή έως τη Θεσσαλονίκη ακολουθούσαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και της Ο.Π.Κ.Ε. Φλώρινας τα ίχνη τριών νεαρών για τους οποίους είχαν στοιχεία ότι διακινούσαν κοκαΐνη και χασίς σε όλη τη δυτική Μακεδονία. Τελικά, κατάφεραν να τους εντοπίσουν στη συμπρωτεύουσα.

Ο ένας από αυτούς, ηλικίας 26 χρόνων, φιλοξενούσε τους συνεργούς του, έναν 24χρονο και μία 22χρονη που έκαναν μαζί του τη διακίνηση και συνελήφθησαν επίσης. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι με πέντε φυσίγγια στη γεμιστήρα, ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν δυο κιλά και 113,54 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και κοκαΐνη βάρους 28,72 γραμμαρίων μαζί με επτά κινητά και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Κλείσιμο
Η διακίνηση των ναρκωτικών είχε αποφέρει σημαντικά κέρδη στην τριμελή σπείρα, αφού στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4.435 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με κατηγορίες για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, ενώ ο 26χρονος κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης