Λιβαδειά: Ληστής ξενοδοχείου είχε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης

Λιβαδειά: Ληστής ξενοδοχείου είχε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης

Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν ακατέργαστη υδροπονική κάνναβη βάρους έξι κιλών και 300 γραμμαρίων, 16 δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες ύψους 20 έως 30 εκατοστών και ο εξοπλισμός του εργαστηρίου

Λιβαδειά: Ληστής ξενοδοχείου είχε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης
Ολόκληρο εργαστήριο παραγωγής υδροπονικής κάνναβης (skunk) με πλήρη εξοπλισμό βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι ενός εκ των τριών δραστών της ένοπλης ληστείας που είχε γίνει στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, σε ξενοδοχείο στην πόλη της Λιβαδειάς!

Ο 35χρονος Αλβανός συνελήφθη από άνδρες της Ασφαλείας Λιβαδειάς που εξακρίβωσαν τη συμμετοχή του στη ληστεία μαζί με δύο ακόμη συνεργούς του. Στις 25 Φεβρουαρίου, φορώντας κουκούλες, και ακινητοποίησαν με την απειλή κυνηγετικού όπλου και μαχαιριού, τον 26χρονο υπάλληλο και την 84χρονη ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, τους έδεσαν και άρπαξαν χρήματα, έναν φορητό υπολογιστή και το πορτοφόλι του 26χρονου.

Κλείσιμο
Τα ίχνη του αλλοδαπού εντοπίστηκαν σε περιοχή της Αττικής και οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν. Κατά την έρευνα στο σπίτι του, συνελήφθη και ο 29χρονος που μαζί καλλιεργούσαν υδροπονική κάνναβη, ενώ κατασχέθηκαν ακατέργαστη υδροπονική κάνναβη βάρους έξι κιλών και 300 γραμμαρίων, 16 δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες ύψους 20 ως 30 εκατοστών και ο εξοπλισμός του εργαστηρίου, μαζί με δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και 350 ευρώ.

Οι χασισοκαλλιεργητές, που κατηγορούνται για κατοχή, καλλιέργεια και εμπορία ναρκωτικών οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ο 35χρονος κατηγορείται ακόμη για ληστεία και παράβαση του νόμου για τα όπλα. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση των δύο συνεργών του από την Ασφάλεια Λιβαδειάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης