Άργος: Έκλεψαν μηχανάκι και ζητούσαν λύτρα για να το επιστρέψουν

Άργος: Έκλεψαν μηχανάκι και ζητούσαν λύτρα για να το επιστρέψουν

Ο ιδιοκτήτης έκανε πως συμφώνησε να τους δώσει τα 250 ευρώ που ζητούσαν, αλλά κατέφυγε στην Ασφάλεια 

Άργος: Έκλεψαν μηχανάκι και ζητούσαν λύτρα για να το επιστρέψουν
Περίσσευε το θράσος σε δυο νεαρούς τσιγγάνους από τη Νέα Κίο του Άργους, που έκλεψαν ένα σταθμευμένο μοτοποδήλατο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του και στη συνέχεια του τηλεφώνησαν ζητώντας... λύτρα για να του το επιστρέψουν!

Ο ιδιοκτήτης έκανε πως συμφώνησε να τους δώσει τα 250 ευρώ που ζητούσαν, αλλά κατέφυγε στην Ασφάλεια Άργους. Οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χρήματα και τον ακολούθησαν από απόσταση όταν πήγε στο ραντεβού με τους δράστες για να τα παραδώσει. Μόλις τα πήραν στα χέρια τους οι δυο τσιγγάνοι, ηλικίας 22 και 27 ετών συνελήφθησαν. Τα χρήματα και το δίκυκλο αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου κατηγορούμενοι για κλοπή και εκβίαση.

Κλείσιμο
*** Για κλοπή παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης και ένας ανήλικος που έκανε επί δώδεκα ημέρες βόλτες με... ξένη μοτοσικλέτα! Ο 17χρονος Έλληνας είχε κλέψει τη μηχανή στις 18 Μαρτίου έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της, αλλά οι άνδρες της Ασφάλειας εξακρίβωσαν την ταυτότητά του και του έκαναν... «επίσκεψη» στο σπίτι όπου βρήκαν τη μοτοσικλέτα και την επέστρεψαν στον κάτοχό της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης