Ιωάννινα: Ηλικιωμένοι έδειραν 31χρονό έπειτα από φραστικό επεισόδιο

Ιωάννινα: Ηλικιωμένοι έδειραν 31χρονό έπειτα από φραστικό επεισόδιο

Δεν έφτανε που τον... ξυλοφόρτωσαν, είδε ξαφνικά και τον παππού να σηκώνει το δίκαννο και να ανοίγει πυρ

Ιωάννινα: Ηλικιωμένοι έδειραν 31χρονό έπειτα από φραστικό επεισόδιο
Λαχτάρησε για τα καλά ένας 31χρονος άνδρας σε χωριό των Ιωαννίνων, όταν δέχθηκε επίθεση από ένα ζευγάρι ηλικιωμένων γειτόνων του με τους οποίους είχε αρχικά φραστικό επεισόδιο.

Το επεισόδιο συνέβη στην κοινότητα Μεγάλη Γότιστα, όταν ένας 74χρονος άνδρας και η 68χρονη γυναίκα του τα έβαλαν με τον συγχωριανό τους με το οποίο είχαν προσωπικές διαφορές και χειροδίκησαν σε βάρος του.

Κλείσιμο
Πριν προλάβει εκείνος να αντιδράσει, ο ηλικιωμένος πυροβόλησε μία φορά στον αέρα με το δίκαννο για να τον εκφοβίσει, πράγμα που κατάφερε καθώς τον έτρεψε σε φυγή.

Το θύμα κατέφυγε στο τμήμα Περιφέρειας όπου υπέβαλε καταγγελία και οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες, που συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ το κυνηγετικό όπλο του 74χρονου κατασχέθηκε.

*** Μπροστά στα μάτια της συζύγου και του παιδιού του έπεσε αιμόφυρτος ένας νεαρός που συμμετείχε σε συμπλοκή για άγνωστη αιτία μεταξύ τσιγγάνων στο κέντρο του Πύργου.

Ένας από τους εμπλεκόμενους τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στην θωρακική χώρα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Ο δράστης συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Τροχαίας που κινητοποιήθηκαν άμεσα και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης