Αυλίδα: Γεωργιανός διαρρήκτης έκρυβε στο τζάκι κλεμένο όπλο

Αυλίδα: Γεωργιανός διαρρήκτης έκρυβε στο τζάκι κλεμένο όπλο

Είχε κλαπεί από το σπίτι ενός 60χρονου μαζί με άλλο ένα όπλο, 1.500 ευρώ και διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές

Αυλίδα: Γεωργιανός διαρρήκτης έκρυβε στο τζάκι κλεμένο όπλο
Σε κλοιό αστυνομικών βρέθηκε μόλις βγήκε από το σπίτι του ένας 37χρονος Γεωργιανός, για τον οποίο υπήρχαν στοιχεία ότι εμπλέκεται σε διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Αυλίδας στην Εύβοια. Τα ευρήματα που προέκυψαν από την έρευνα, με κορυφαίο ένα όπλο κρυμμένο στο... τζάκι, επιβεβαίωσαν τις σχετικές πληροφορίες.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι και ανακάλυψαν κρυμμένο μέσα στην καπνοδόχο του τζακιού ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο με πριονισμένη κάννη, το οποίο είχε κλαπεί από το σπίτι ενός 60χρονου μαζί με άλλο ένα όπλο, 1.500 ευρώ και διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Μαζί, ήταν κρυμμένα ένας σουγιάς με λάμα οκτώ εκατοστών, μία ταχυγεμιστήρα περιστρόφου, μια μάλλινη κουκούλα, δύο ζευγάρια γάντια και ένας μπαλτάς με λάμα μήκους 23 εκατοστών!

Κλείσιμο
Ο αλλοδαπός είχε ακόμη στο σπίτι του μία διαμορφωμένη «σκύλα» μήκους 86 εκατοστών, τρία αλυσοπρίονα, δύο ηλεκτρικούς τροχούς, δύο ηλεκτρικά δραπανοκατσάβιδα, τρία κινητά, πλήθος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, ένα ζευγάρι κιάλια και ένα ανδρικό ρολόι. Οι αστυνομικοί ερευνούν από πού είχε κλέψει όλα αυτά τα αντικείμενα και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές και παράνομη οπλοκατοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης