Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα επείγοντα του Ευαγγελισμού
Όπως επισημαίνουν οι εργαζόμενοι, λόγω των ελλείψεων προσωπικού δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν ούτε τα επείγοντα χειρουργεία στην ώρα τους
UPD:
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα επείγοντα του Ευαγγελισμού πραγματοποιούν αυτή την ώρα εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, οι οποίοι διαμαρτύρονται για έλλειψη προσωπικού, απλήρωτες εφημερίες αλλά και τον θεσμό των απογευματινών χειρουργείων.
Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, μόνο τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο η προσέλευση στα εξωτερικά ιατρεία αυξήθηκε περίπου 20% χωρίς να υπολογίζονται οι απλές επισκέψεις για συνταγογράφηση λόγω της αναστολής λειτουργίας των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ.
Υποστηρίζουν ακόμη ότι λόγω των ελλείψεων προσωπικού δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν ούτε τα επείγοντα χειρουργεία στην ώρα τους.