Σέρρες: Βρέθηκαν άλλα δυο θύματα απατεώνισσας που συνελήφθη πριν ένα μήνα

Σέρρες: Βρέθηκαν άλλα δυο θύματα απατεώνισσας που συνελήφθη πριν ένα μήνα

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών αποκάλυψε ότι εξαπάτησε μια 34χρονη και μια 64χρονη, από τις οποίες είχε πάρει συνολικά 9.920 ευρώ με την υπόσχεση ότι θα μεσολαβούσε να "σβηστούν" τα χρέη της πρώτης και να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την έκδοση της σύνταξης της δεύτερης

Σέρρες: Βρέθηκαν άλλα δυο θύματα απατεώνισσας που συνελήφθη πριν ένα μήνα
Έφτασαν τα τέσσερα, τα θύματα της 52χρονης απατεώνισσας που είχε συλληφθεί πριν από ένα μήνα στις Σέρρες με την κατηγορία ότι αποσπούσε χρήματα από ανυποψίαστες γυναίκες, πείθοντάς τις ότι διέθετε τις κατάλληλες διασυνδέσεις για να τους εξασφαλίσει συντάξει και επιδόματα ή να «εξαφανίσει» τις οφειλές τους!

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών αποκάλυψε ότι εξαπάτησε μια 34χρονη και μια 64χρονη, από τις οποίες είχε πάρει συνολικά 9.920 ευρώ με την υπόσχεση ότι θα μεσολαβούσε να "σβηστούν" τα χρέη της πρώτης και να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την έκδοση της σύνταξης της δεύτερης! Σε βάρος της σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για απάτες κατ' εξακολούθηση που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Κλείσιμο
Η 52χρονη είχε συλληφθεί μετά την καταγγελία μιας 43χρονης από την οποία αποπειράθηκε να πάρει χρήματα, δήθεν για να διεκπεραιώσει υπόθεσή της στην Εφορία Σερρών. Μετά αποκαλύφθηκε ότι από τον Αύγουστο ως το Νοέμβριο του 2013 είχε εισπράξει τμηματικά 20.000 ευρώ από μια 54χρονη με την υπόσχεση ότι θα τη βοηθούσε να ασφαλιστεί σε φορέα του Δημοσίου και να ανοίξει επιχείρηση!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης