Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Βούλα όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με σφοδρότητα με μοτοσικλέτα.
Ένα ΙΧ αυτοκίνητο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, συγκρούστηκε με διερχόμενη μοτοσυκλέτα λίγο πριν από τις 22:30 στη συμβολή των οδών Βασιλέως Παύλου και Αυλώνος. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή όπου ο αναβάτης της μηχανής, εκτινάχθηκε και έπεσε με μεγάλη δύναμη επάνω σε κορμό δέντρου, που βρισκόταν κοντά στο σημείο.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1sn65hfdh21)
Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον μοτοσικλετιστή με καταγωγή από την Ιταλία, στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο. Ωστόσο ο 52χρονος άνδρας υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του.
Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη