Ρωσίδες μαστροποί εξέδιδαν Ελληνίδα σε μπαρ

Ρωσίδες μαστροποί εξέδιδαν Ελληνίδα σε μπαρ

Τα πάνω κάτω είχαν έρθει σε μπαρ στη Σκάλα Λακωνίας αφού το ρόλο των μαστροπών ανέλαβαν δυο γυναίκες από τη Ρωσία και αυτόν της εκδιδόμενης η Ελληνίδα που εργαζόταν ως σερβιτόρα

Ρωσίδες μαστροποί εξέδιδαν Ελληνίδα σε μπαρ
Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος είχαν πληροφορίες ότι το μπαρ που ανήκε σε μια 57χρονη Ρωσίδα είχε μετατραπεί σε άντρο ακολασίας και έκαναν επιχείρηση με τη βοήθεια συναδέλφων τους της Ασφαλείας Σπάρτης. 

Εκεί συνέλαβαν την 55χρονη Ρωσίδα προσωρινά υπεύθυνη του μπαρ, που εισέπραττε 150 ευρώ από τους θαμώνες οι οποίοι απολάμβαναν τις ερωτικές υπηρεσίες της 48χρονης Ελληνίδας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος.

Κλείσιμο
Στο μπαρ συνελήφθη και άλλη μια 39χρονη Ελληνίδα που απασχολούνταν ως σερβιτόρα χωρίς πιστοποιητικό υγείας. 

Η Ρωσίδα ιδιοκτήτρια απουσίαζε, αλλά συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

Όλες οι γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ σε βάρος της 48χρονης βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση της Νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.

*** Αντίθετα, σε ένα μπαρ στην Κόρινθο, ο 61χρονος ιδιοκτήτης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας για μαστροπεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς διαπιστώθηκε ότι εξωθούσε στην πορνεία αντί 60 ευρώ μια 36χρονη Ρουμάνα η οποία εργαζόταν στο κατάστημά του ενώ στην κατοχή του είχε ένα ξύλινο κλομπ μήκους 46 εκατοστών. 

Ο 61χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ σε βάρος της 36χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης