Εκρηξη στην Κόρινθο: Οι δικαστικοί υπάλληλοι καταδικάζουν την τυφλή βία

Εκρηξη στην Κόρινθο: Οι δικαστικοί υπάλληλοι καταδικάζουν την τυφλή βία

Εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους της Κορίνθου, μετά την έκρηξη βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο

 Εκρηξη στην Κόρινθο: Οι δικαστικοί υπάλληλοι καταδικάζουν την τυφλή βία
Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, «καταδικάζει επιθέσεις και πρακτικές τυφλής βίας που στοχεύουν κατά των εργαζόμενων και των διεκδικήσεων τους».

Παράλληλα, οι δικαστικοί υπάλληλοι εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους της Κορίνθου, μετά την έκρηξη βόμβας στο δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου.

Κλείσιμο
Η ΟΔΥΕ σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «δυστυχώς, σε μια εποχή εργατικών διεκδικήσεων που ο παλλαϊκός ξεσηκωμός ενάντια στα μέτρα που έχουν αποφασίσει η κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Δ.Ν.Τ. έχει πάρει σάρκα και οστά».

Δυνάμεις, συνεχίζει η ΟΔΥΕ, «που αρέσκονται στην τυφλή βία, δυνάμεις με ξεκάθαρα αντιδημοκρατική και αντικοινωνική στόχευση και συμπεριφορά, έθεσαν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή εργαζομένων στο δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου, τοποθετώντας βόμβα και προκαλώντας καταστροφές και ανησυχία σε εργαζόμενους.

Για άλλη μια φορά, καταλήγουν οι δικαστικοί υπάλληλοι, «το επικίνδυνο της εργασίας μας, γίνεται ορατό και θέτει επί τάπητος το θέμα των συνθηκών εργασίας μας, αλλά και της έλλειψης ασφάλειας στις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης