Κρήτη: Έκανε παραγωγή υδροπονικής κάνναβης στο σπίτι του

Κρήτη: Έκανε παραγωγή υδροπονικής κάνναβης στο σπίτι του

Ο 27χρονος από τη Σητεία συνελήφθη μετά από έρευνα που έκαναν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου

Κρήτη: Έκανε παραγωγή υδροπονικής κάνναβης στο σπίτι του
Διέθετε έναν πλήρη εξοπλισμό για την καλλιέργεια φυτών κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας και τον είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του, ένας 27χρονος από τη Σητεία που συνελήφθη μετά από έρευνα που έκαναν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, του Τ.Α.Ε. Λασιθίου και του Κ.Α.Ε. Σητείας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κατασχέθηκαν 67,5 γραμμάρια υδροπονικής κάνναβης, ένα τσιγαριλίκι, δυο μεταλλικά αστέρια, μια ζυγαριά ακριβείας, ένας μεταλλικός τρίφτης  κάνναβης και ο εξοπλισμός για την καλλιέργεια.

Κλείσιμο
Ο νεαρός χασισοκαλλιεργητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

*** Στη στέγη ενός πρατηρίου καυσίμων πέταξαν μία τσάντα με μισό κιλό χασίς δυο νεαροί ηλικίας 26 και 22 χρόνων την οποία είχαν παραδώσει σε έναν 26χρονο που τους περίμενε πεζός ενώ εκείνοι επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, όταν είδαν να τους πλησιάζουν για έλεγχο αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Αμέσως τράπηκαν σε φυγή, αλλά εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα στο Αγρίνιο και στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας. Στο σπίτι του 26χρονου στο Καινούργιο οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μια θήκη με τρία μεταλλικά ξιφίδια μήκους από 15 ως 20 εκατοστών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

*** Δύο συσκευασίες με 24,4 γραμμάρια κάνναβης είχε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του ένας  55χρονος που έπεσε σε μπλόκο ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών στο Ρέθυμνο. Στο σπίτι του, όμως, άλλα 328 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, 40 κενές αυτοσχέδιες συσκευασίες και 260 ευρώ ως προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών. Ο 55χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης