Άρτα: Πήγε να αγοράσει ηρωίνη και έπεσε σε αστυνομικούς

Άρτα: Πήγε να αγοράσει ηρωίνη και έπεσε σε αστυνομικούς

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 28χρονου, όπου βρέθηκαν άλλα πέντε «φιξάκια» ηρωίνης βάρους 8,36 γραμμαρίων, έξι χάπια άγνωστης προέλευσης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και πλαστικές κάρτες με υπολείμματα ηρωίνης και δύο σουγιάδες

 Άρτα: Πήγε να αγοράσει ηρωίνη και έπεσε σε αστυνομικούς
 Πάνω στην αγοραπωλησία ναρκωτικών έπιασαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έναν διακινητή και τον «πελάτη» του, ενώ τη στιγμή που έκαναν έρευνα στο σπίτι του πρώτου στην πόλη της Άρτας κατέφθασε και δεύτερος υποψήφιος αγοραστής ο οποίος συνελήφθη καθώς είχε πάνω του ναρκωτικά!

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον 28χρονο Έλληνα για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ποσότητες ηρωίνης στην πόλη και, μόλις τον είδαν να πουλά δύο «φιξάκια» σε έναν 32χρονο, επενέβησαν και συνέλαβαν και τους δυο. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους 1,18 γραμμαρίου τρία κινητά που χρησιμοποιούσαν για τις συναλλαγές τους. 

Κλείσιμο
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 28χρονου, όπου βρέθηκαν άλλα πέντε «φιξάκια» ηρωίνης βάρους 8,36 γραμμαρίων, έξι χάπια άγνωστης προέλευσης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και πλαστικές κάρτες με υπολείμματα ηρωίνης και δύο σουγιάδες. Εκείνη την ώρα έφτασε ένας 34χρονος που δεν ήξερε ότι ο προμηθευτής του είχε συλληφθεί και βρέθηκε και αυτός με χειροπέδες για κατοχή ναρκωτικών. Και οι τρεις παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. 

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς είδαν αμέσως την κίνηση του  19χρονου Αλβανού που σταμάτησαν για έλεγχο στο Μαυροχώρι, να πετάξει στο έδαφος μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 26,8 γραμμαρίων. Έτσι, του φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Λίγο... απ' όλα είχε πάνω της μια 45χρονη γυναίκα που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στη Χαλκίδα. Στην κατοχή της κατασχέθηκαν τρεις  συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,3 γραμμαρίου, ηρωίνη βάρους 0,6 γραμμαρίου και κοκαΐνη βάρους 0,4 γραμμαρίου και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης