Σήμερα αποφασίζουν οι διοικητικοί του ΕΜΠ για την απεργία

Σήμερα αποφασίζουν οι διοικητικοί του ΕΜΠ για την απεργία

«Υπάρχουν τρόποι για να βρεθεί λύση», είπε ο πρύτανης του Πολυτεχνείου μετά την συνάντηση με Αρβανιτόπουλο

Σήμερα αποφασίζουν οι διοικητικοί του ΕΜΠ για την απεργία
Στη γενική συνέλευση των διοικητικών υπαλλήλων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί, στις 10:00 θα ληφθούν αποφάσεις για τις προτάσεις του υπουργείου Παιδείας σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Όπως δήλωσε ο πρύτανης του Ιδρύματος, κ. Σίμος Σιμόπουλος μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνάντησης του με τον υπουργό Παιδείας, κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, «είχαμε μια λεπτομερή συζήτηση για τα θέματα της διαθεσιμότητας». «Υπάρχουν τρόποι για να βρεθεί λύση» πρόσθεσε ο κ. Σιμόπουλος και πρόσθεσε ότι έλαβε δεσμεύσεις ότι οι λύση αυτή θα βρεθεί.

Κλείσιμο
Σε ερώτηση εάν ο κ. Αρβανιτόπουλος ανέλαβε τη δέσμευση ότι κανένας υπάλληλος δεν θα χάσει τη δουλειά του όπως δεσμεύθηκε κατά τη συνάντησή του με τους υπαλλήλους του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Σιμόπουλος απάντησε ότι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας είναι αυτονόητη.

«Ήρθαμε για να εκθέσουμε τις απόψεις μας στον υπουργό. Θα θέσουμε τις προτάσεις που μας έκανε αύριο υπόψιν της γενικής μας συνέλευσης» περιορίστηκε να δηλώσει η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο Ίδρυμα, Ράνια Ζάχου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης