Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Ποσειδώνος την Κυριακή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Ποσειδώνος την Κυριακή

Στο τμήμα της από το ύψος του Σ.Ε.Φ. έως το ύψος της οδού Πλάτωνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα,

F1: Εγινε της… Κορέας για τις Red Bull (video)
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Ποσειδώνος την Κυριακή
Λόγω εργασιών απομάκρυνσης επικίνδυνου αντικειμένου από το ηλεκτρικό δίκτυο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Νέα Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της από το ύψος του Σ.Ε.Φ. έως το ύψος της οδού Πλάτωνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμων Πειραιά και Μοσχάτου/Ταύρου, την Κυριακή     και για μέγιστο χρονικό διάστημα 30’ λεπτών, μεταξύ των ωρών 09.00΄και 12.00΄.


Κατά τις ανωτέρω διακοπές, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται ως εξής:
Κλείσιμο

Τα κινούμενα επί της Λ. Κηφισού οχήματα, με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, θα εκτρέπονται στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ. όπου ακολουθώντας την υπάρχουσα οδική σήμανση θα συνεχίζουν την πορεία τους μέσω της παλαιάς Λ. Ποσειδώνος.

Τα κινούμενα επί των οδών Τζαβέλα και Σκυλίτση οχήματα, θα εκτρέπονται στην οδό Εθν. Μακαρίου και στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ., όπου ακολουθώντας την υπάρχουσα οδική σήμανση θα συνεχίζουν την πορεία τους, μέσω της παλαιάς Λ. Ποσειδώνος.

Τα κινούμενα επί της οδού Καραολή Δημητρίου οχήματα, θα εκτρέπονται στο ύψος του Γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης", προς την οδό Εθνάρχου Μακαρίου.

Τα κινούμενα προς την έξοδο του Σ.Ε.Φ. με κατεύθυνση προς Γλυφάδα οχήματα, θα εκτρέπονται προς τις οδούς Εθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως, καθώς και στο ρεύμα προς Γλυφάδα του παραδρόμου της Λ. Ποσειδώνος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης