Νεαρός «άνοιξε» πέντε σπίτια στο Αγρίνιο

Νεαρός «άνοιξε» πέντε σπίτια στο Αγρίνιο

Από τις 12 έως τις 23 Ιουλίου άρπαξε μετρητά, τιμαλφή και συσκευές που η αξία τους ξεπερνά τα 60.000 ευρώ

Κατερίνα Γκαγκάκη: "Θα βάλω την καριέρα μου στην άκρη για ένα παιδί"
Νεαρός «άνοιξε» πέντε σπίτια στο Αγρίνιο

Κάποιοι κάτοικοι στην περιοχή του Αγρινίου απολάμβαναν τις θερινές διακοπές τους μακριά από τα σπίτια τους τον περασμένο Ιούλιο, την ώρα που ένας νεαρός έβαζε στο χέρι τις περιουσίες τους! Ο 22χρονος Έλληνας διαρρήκτης διάλεγε προσεκτικά τα σπίτια που χτυπούσε, φροντίζοντας να λείπουν για μέρες οι ένοικοι.

Ο νεαρός είχε τρόπους να μπαίνει στα σπίτια παραβιάζοντας πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες και, στο διάστημα από τις 12 ως τις 23 Ιουλίου, είχε διαρρήξει τουλάχιστον πέντε σπίτια από τα οποία άρπαξε μετρητά, τιμαλφή και συσκευές που η αξία τους ξεπερνά τα 60.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξιχνίασαν τις κλοπές, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 22χρονου την οποία υπέβαλαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου και συνεχίζουν την έρευνα για να διαλευκάνουν πλήρως τη δράση του.
Κλείσιμο

Ο «μπουκαδόρος» είχε αρπάξει κοσμήματα από ένα σπίτι στην Καμαρούλα παραβιάζοντας την κλειδαριά, 11.350 ευρώ και κοσμήματα από μια μονοκατοικία στην περιοχή του Βλοχού όπου τρύπωσε από ένα ανασφάλιστο παράθυρο, έναν φορητό υπολογιστή και δύο κινητά τηλέφωνα από ένα σπίτι στη Νέα Αβόρανη όπου διέρρηξε ένα παράθυρο,  έναν υπολογιστή και πλήθος κοσμημάτων από ένα σπίτι στον Άγιο Ιωάννη Ριγανά του οποίου παραβίασε τη μπαλκονόπορτα και κοσμήματα και ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή από μια μονοκατοικία στην Χρυσοχεριά της οποίας διέρρηξε την είσοδο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης