Συνελήφθη χασισοκαλλιεργητής έτοιμος να σπείρει τη... σοδειά του

Συνελήφθη χασισοκαλλιεργητής έτοιμος να σπείρει τη... σοδειά του

Είχε προμηθευτεί 10.960 σπόρους κάνναβης και ήταν έτοιμος να αυξήσει τον αριθμό των  χασισόδεντρων που καλλιεργούσε και τα οποία ξεπερνούν τα 53

Σε πύρινο κλοιό Ρέθυμνο και Χανιά
Συνελήφθη χασισοκαλλιεργητής έτοιμος να σπείρει τη... σοδειά του

Τα 53 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε στο χωράφι του, δεν ήταν αρκετά για τον  50χρονο χασισοκαλλιεργητή από περιοχή του δήμου Ιεράπετρας που είχε σκοπό να μεγαλώσει περισσότερο τη φυτεία! Γι' αυτό το σκοπό είχε προμηθευτεί 10.960 σπόρους κάνναβης, τους οποίους όμως δεν πρόλαβε να φυτέψει.

Οι άνδρες της Ομάδας Ειδικών Αποστολών που έκαναν εξερεύνηση στην περιοχή για την καταπολέμηση της χασισοκαλλιέργειας, εντόπισαν τη χασισοφυτεία και αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση με τη συμμετοχή δεκάδων αστυνομικών. Ο 50χρονος εντοπίστηκε μέσα στη φυτεία με τα 53 χασισόδεντρα που ήταν σε στάδια ανάπτυξης, ανθοφορίας ή αποξηραμένα, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
Κλείσιμο

Στο χωράφι κατασχέθηκε και η... παραγωγή του καλλιεργητή, που αποτελούνταν από ένα κιλό και 31 γραμμάρια αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης και επτά κιλά και 130 γραμμάρια τμημάτων των δενδρυλλίων, άλλα αποξηραμένα και άλλα όχι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης