Κύπρος: 127 ημέρες έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ζητώντας κλινική για καρκινοπαθείς

Κύπρος: 127 ημέρες έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ζητώντας κλινική για καρκινοπαθείς

«Δεν αγωνίζομαι για κάτι άδικο, αλλά για ύψιστα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, τη ζωή και την υγεία, που δυστυχώς δίνεται η ευκαιρία σε χρυσοθήρες να τα εκμεταλλευτούν» δηλώνει ο Χρίστος Ανδρέου

Ξανάγινε ξανθιά η Νικόλ Ρίτσι
Κύπρος: 127 ημέρες έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ζητώντας κλινική για καρκινοπαθείς
Αποφασισμένος να συνεχίσει όσο καιρό χρειαστεί τον αγώνα του για δημιουργία κρατικής ακτινοθεραπευτικής κλινικής στη Λευκωσία δηλώνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών (ΕΛ.Α-ΖΩ), Χρίστος Ανδρέου, ο οποίος βρίσκεται για 127η μέρα έξω από το προεδρικό μέγαρο.

Τονίζει ότι θα φύγει από το προεδρικό μόνον όταν ανακοινωθούν τα έργα για την κλινική.

Κλείσιμο
«Δεν αγωνίζομαι για κάτι άδικο, αλλά για ύψιστα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, τη ζωή και την υγεία, που δυστυχώς δίνεται η ευκαιρία σε χρυσοθήρες να τα εκμεταλλευτούν, να καταστρέφουν οικογένειες, να σκοτώνουν ανθρώπους, να αδιαφορούν για τα πάντα, φτάνει να πάρουν κι άλλο χρυσό» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Ανδρέου.

Κάνει λόγο για ένα «βαθύ πανίσχυρο παρακράτος που διέφθειρε και διαφθείρει πολίτες και πολιτικούς με τις μίζες και την προσφορά καρεκλών, που εκμεταλλεύεται το δημόσιο χρήμα και δυστυχώς και τους καρκινοπαθείς».

Ο κ. Ανδρέου σημειώνει πως θα συνεχίσει τον αγώνα του έξω από το προεδρικό παρά τον επερχόμενο χειμώνα «προς απογοήτευση όσων με ήθελαν σύντομα να αποχωρώ από την είσοδο του προεδρικού και το καλοκαίρι διέδιδαν ότι δεν θα αντέξω τον καύσωνα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης