Στα χέρια της δικαιοσύνης βρίσκονται δυο αλλοδαποί που κατηγορούνται ότι εξανάγκασαν σε εξώγαμη συνουσία μια Βρετανίδα, με την οποία διασκέδαζαν μαζί στο Καλαμάκι της Ζακύνθου. Ωστόσο, η υπόθεση ερευνάται με πολλή προσοχή.
Η 37χρονη γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο κατήγγειλε την Παρασκευή ότι δύο Αλβανοί την υποχρέωσαν σε σεξουαλική επαφή παρά την θέληση της και έδωσε την περιγραφή τους στους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Λαγανά, που ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για να εντοπίσουν τους φερόμενους ως δράστες.
Οι κατηγορούμενοι, ηλικίας 25 και 38 χρόνων, εντοπίστηκαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στο Καλαμάκι Ζακύνθου και συνελήφθησαν.
Κατά την προανάκριση ισχυρίστηκαν ότι όλα έγιναν με τη θέληση της 37χρονης, για την οποία ζητήθηκε να εξεταστεί από ιατροδικαστή.
Κλείσιμο
Στο μεταξύ, οι φερόμενοι ως βιαστές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»