Συνελήφθη ο διαρρήκτης των λεωφορείων στο Μεσολόγγι

Συνελήφθη ο διαρρήκτης των λεωφορείων στο Μεσολόγγι

Ο 22χρονος Έλληνας, που ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να οδηγεί το αυτοκίνητό του και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο. Το κλεμμένο ράδιο–cd και τα χρήματα βρέθηκαν μέσα στο όχημα του

Συνελήφθη ο διαρρήκτης των λεωφορείων στο Μεσολόγγι
Ήξεραν πού να ψάξουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου, όταν ειδοποιήθηκαν από τους υπεύθυνους των αστικών λεωφορείων της πόλης ότι είχαν διαρρηχθεί τέσσερα οχήματα στο χώρο στάθμευσης και είχαν κλαπεί μικρό χρηματικό πόσο και ένα ράδιο–cd. Οι υποψίες έπεσαν αμέσως σε ένα νεαρό που είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για διαρρήξεις σε οχήματα!

Ο 22χρονος Έλληνας, που ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να οδηγεί το αυτοκίνητό του και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο. Το κλεμμένο ράδιο–cd και τα χρήματα βρέθηκαν μέσα στο όχημα του μαζί με ένα ακόμα ράδιο-cd το όποιο κατασχέθηκε ως προϊόν κλοπής και ένα κατσαβίδι με το οποίο είχε διαρρήξει τα λεωφορεία. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης