Μαρτίνης προς υπουργό Υγείας: Ορίστε νέο Δ.Σ.

Μαρτίνης προς υπουργό Υγείας: Ορίστε νέο Δ.Σ.

Ο τέως πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καλεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου να διασφαλίσει τη νομιμότητα και ομαλότητα των διαδικασιών

Μαρτίνης προς υπουργό Υγείας: Ορίστε νέο Δ.Σ.
Να αναλάβει πρωτοβουλία για τον ορισμό νέου ΔΣ στον Οργανισμό, έπειτα από την αμετάκλητη παραίτηση του ιδίου και άλλων 11 μελών, καλεί ο τέως πρόεδρος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ), κ. Ανδρέας Μαρτίνης το υπουργείο Υγείας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική επιστολή που επέδωσε ο κ. Μαρτίνης σε σημερινή του συνάντηση με τον υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, «ζητείται από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας η ανάληψη πρωτοβουλίας για το ορισμό νέου Κ.Δ.Σ. στον Οργανισμό, ώστε να διασφαλισθεί η νομιμότητα και η ομαλότητα των διαδικασιών».

Κλείσιμο
Το απόγευμα της Τρίτης, τα  13 εκ των 25 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ) , μεταξύ των οποίων και ο τέως πρόεδρος του ΕΕΣ κ. Ανδρέας Μαρτίνης, υπέβαλαν την παραίτησή τους, που σύμφωνα με την επιστολή του κ. Μαρτίνη, σχετίζεται και με τις δυσμενείς εξελίξεις που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες με το «Ερρίκος Ντυνάν».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης