Ασφαλής η Κύπρος κατά τους Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες

Ασφαλής η Κύπρος κατά τους Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες

Το Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών ανανέωσε την ταξιδιωτική σύσταση για την Κύπρο, σημειώνοντας ότι υπάρχει «αυξημένος κίνδυνος» διαδηλώσεων λόγω της πιθανότητας στρατιωτικής δράσης στη Συρία

Τρεις νεκροί από πανώλη στο Περού!
Ασφαλής η Κύπρος κατά τους Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες
Ο Σύνδεσμος Βρετανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ABTA) διαβεβαιώνει τους Βρετανούς τουρίστες ότι οι κυπριακοί προορισμοί «λειτουργούν ως συνήθως», παρά τις όποιες ανησυχίες μπορεί να έχουν προκληθεί λόγω των εξελίξεων στη Συρία.

Απηχώντας τις διαβεβαιώσεις ασφαλείας του Υπουργού Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη, που μεταφέρθηκαν από το βρετανικό Τύπο, εκπρόσωπος του ABTA δήλωσε ότι «η Κύπρος είναι ένας δημοφιλής προορισμός ακόμα και το χειμώνα, προορισμός που εγγυάται ηλιοφάνεια και χρυσές παραλίες».

Κλείσιμο
Το Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών ανανέωσε την ταξιδιωτική σύσταση για την Κύπρο, σημειώνοντας ότι υπάρχει «αυξημένος κίνδυνος» διαδηλώσεων λόγω της πιθανότητας στρατιωτικής δράσης στη Συρία. Καλεί τους Βρετανούς επισκέπτες να αποφεύγουν τέτοιες διαδηλώσεις και να είναι προσεκτικοί.

Ο ABTA τονίζει ωστόσο ότι δεν έχει εκδοθεί καμία σύσταση περιορισμού των ταξιδιών στο νησί. Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε απαντώντας σε ερωτήσεις ότι η Βρετανία δεν έχει λάβει κανένα αίτημα από συμμάχους της για χρήση των βάσεων στην Κύπρο. Πρόσθεσε ότι η Κυβέρνηση «δεν αναμένει κανένα τέτοιο αίτημα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης