Ιωάννινα: Έκαναν τη ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ. με… δανεικό αυτοκίνητο!

Ιωάννινα: Έκαναν τη ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ. με… δανεικό αυτοκίνητο!

Το αυτοκίνητο, που εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά τη ληστεία σε θαμνώδη περιοχή στο δρόμο μεταξύ Ροδοτοπίου και Λαψίστας, ανήκει σε έναν 50χρονο Αλβανό, ο γιος του οποίου δήλωσε κλοπή το ίδιο πρωί

Ιωάννινα: Έκαναν τη ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ. με… δανεικό αυτοκίνητο!
Στα ίχνη των δραστών της ένοπλης ληστείας που έγινε το πρωί της περασμένης Τετάρτης στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στη Ζίτσα Ιωαννίνων βρίσκονται οι αστυνομικοί, μετά την διαπίστωση ότι το αυτοκίνητο μάρκας Polo με το οποίο διέφυγαν δεν ήταν κλεμμένο, αλλά το είχαν… δανειστεί από το γιο του ιδιοκτήτη που γνώριζε πώς θα το χρησιμοποιούσαν!

Το αυτοκίνητο, που εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά τη ληστεία σε θαμνώδη περιοχή στο δρόμο μεταξύ Ροδοτοπίου και Λαψίστας, ανήκει σε έναν 50χρονο Αλβανό, ο γιος του οποίου δήλωσε κλοπή το ίδιο πρωί. Όπως αποδείχθηκε, όμως, ο 22χρονος αλλοδαπός το είχε δώσει σε έναν συνομήλικο ομοεθνή του γνωρίζοντας ότι σκόπευε να ληστέψει τα ΕΛ.ΤΑ.!

Κλείσιμο
Έτσι, συνελήφθη για ψευδή δήλωση κλοπής και συνέργεια στη ληστεία, ενώ ο ομοεθνής του και ο άγνωστος προς το παρόν συνεργός του αναζητούνται.

Οι δράστες είχαν εισβάλει εισέβαλαν στο κατάστημα, ο ένας έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με ύφασμα και ο δεύτερος φορώντας γυαλιά ηλίου. Ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου τους τέσσερις υπαλλήλους, άρπαξαν περίπου 40.000 ευρώ και έφυγαν με το Polo που είχαν παρκάρει λίγα μέτρα πιο μακριά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης