Λήστεψε τον συγκάτοικό του αλλά δεν χάρηκε τη λεία του

Λήστεψε τον συγκάτοικό του αλλά δεν χάρηκε τη λεία του

Ο δράστης αναζητείτο μετά την καταγγελία που είχε υποβάλλει ο 49χρονος συγκάτοικός του ότι τον είχε ακινητοποιήσει με την απειλή μαχαιριού και του είχε αρπάξει το ποσό των 5.000 ευρώ

Λήστεψε τον συγκάτοικό του αλλά δεν χάρηκε τη λεία του
Μπορεί οι αστυνομικοί να μην έχουν εντοπίσει ακόμη τους επικίνδυνους Αλβανούς δραπέτες στη Ναύπακτο, κατάφεραν όμως να συλλάβουν –και μάλιστα μέσα στα όρια του αυτοφώρου- έναν 41χρονο που είχε ληστέψει τον… συγκάτοικό του στα Σπάτα!

Ο 41χρονος δράστης αναζητείτο μετά την καταγγελία που είχε υποβάλλει ο 49χρονος συγκάτοικός του ότι τον είχε ακινητοποιήσει με την απειλή μαχαιριού και του είχε αρπάξει το ποσό των 5.000 ευρώ! Μετά τη ληστεία, ο δράστης είχε διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση, αλλά οι αστυνομικοί ακολούθησαν τα ίχνη του.

Έτσι, κατάφεραν να τον εντοπίσουν στην περιοχή της Ναυπάκτου, όπου συνελήφθη από άνδρες του τοπικού τμήματος. Στην κατοχή του 41χρονου βρέθηκε ολόκληρο το χρηματικό ποσό που είχε κλέψει και αποδόθηκε στο θύμα, ενώ ο δράστης μετήχθη στο τμήμα Ασφαλείας Σπάτων που διενεργεί την προανάκριση και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης