Wall Street: Σημαντικές απώλειες για δεύτερη μέρα

Wall Street: Σημαντικές απώλειες για δεύτερη μέρα

Ο Dow Jones -1,20% στις 26.122 μονάδες , o S&P 500 -1,09% στις 2.822 μονάδες και ο Nasdaq -0,86% στις 7.402 μονάδες

Wall Street: Σημαντικές απώλειες για δεύτερη μέρα
Πτώση και σήμερα στη Wall Street υπό την πίεση των υψηλών αποδόσεων των ομολόγων και των απωλειών των μετοχών υγείας.

Αναλυτικά, ο Dow Jones -1,20% στις 26.122 μονάδες , o S&P 500 -1,09% στις 2.822 μονάδες και ο Nasdaq -0,86% στις 7.402 μονάδες.

Κλείσιμο
Ο Dow Jones κατέγραψε πτώση άνω των 300 μονάδων, με τη UnitedHealth να σημειώνει τις μεγαλύτερες απώλειες. Υποχώρηση και για τον S&P 500 με τον κλάδο της υγείας να έχει τις χειρότερες επιδόσεις.

Η μετοχή της UnitedHealth κατέγραψε απώλειες άνω του 4% μετά την ανακοίνωση των Amazon, J.P. Morgan Chase και Berkshire Hathaway να συνεργαστούν για να βρουν τρόπους μείωσης του κόστους υγειονομικής περίθαλψης.

Μετά τα ρεκόρ της προηγούμενης εβδομάδας, τη Δευτέρα σημειώθηκε πτώση στη Wall λόγω της ανόδου των αποδόσεων των 10ετών κρατικών ομολόγων οι οποίες ξεπέρασαν το 2,7% σημειώνοντας νέο υψηλό από τον Απρίλιο του 2014.

Οι επενδυτές εστιάζουν σήμερα και στην ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ για την Κατάσταση του Έθνους καθώς και στις αποφάσεις νομισματικής πολιτικής της Fed στα μέσα της εβδομάδας. Επίσης, συνεχίζονται τα εταιρικά αποτελέσματα. Η Facebook ανακοινώνει την Τετάρτη, η Apple και η Alphabet την Πέμπτη, όπως και η Amazon.com.

Πηγή: www.newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης